Enquiries Enquiries

 

PRESS RELEASE

Hayati Maal Hijrah dengan pengisian menarik di ZAYAN mulai 19 Julai

 

 

64b662ed76f17b2ff2f69df1_ZAYAN-Maal-Hijrah-p-2000.jpg

18 July 2023

Hayati Maal Hijrah dengan pengisian menarik di ZAYAN mulai 19 Julai

ZAYAN Pagi: Maal Hijrah (8 pg) di udara & ZAYAN Tausiyah (8 mlm) di YouTube ZAYAN

Sempena sambutan Maal Hijrah, para peminat ZAYAN bakal disajikan dengan program istimewa termasuk ZAYAN Pagi: Maal Hijrah dan ZAYAN Tausiyah Maal Hijrah, untuk memperingati peristiwa penghijrahan dalam sejarah Islam, disediakan di udara dan di platform media sosial ZAYAN, mulai Khamis, 19 Julai 2023.

Peminat boleh menghayati kisah penghijrahan dan perkongsian Maal Hijrah, menerusi:

ZAYAN Pagi: Maal Hijrah bersama Shamsul Ghau-Ghau, 8 pagi di udara

  • Sesi temu bual yang dikendalikan oleh Mawi, Anas dan FBI (ZAYAN Pagi) bersama Shamsul Ghau-Ghau, bekas pengacara dan personaliti radio, yang berkisahkan tentang penghijrahan Shamsul untuk memperbaiki dirinya ke arah kebaikan dengan melakukan kerja-kerja amal, selama hampir 10 tahun yang lalu.

ZAYAN Tausiyah Maal Hijrah, 8 malam di YouTube, Instagram dan Facebook ZAYAN

  • Video perkongsian ilmu agama secara santai yang dianjurkan oleh ZAYAN bersama Ustaz Khan Daie dan Maulana Hasnul Hizam, dua penceramah bebas, mengupas topik berkenaan peranan manusia untuk mencengah kemungkaran mengikut landaran ajaran Islam serta nasihat dan saranan yang dapat diterapkan di dalam kehidupan. Program ini turut menampilkan selebriti tempatan termasuk Dato’ Nash, Daqmie, Ali XPDC dan personaliti ZAYAN termasuk Mawi, Anas dan FBI (ZAYAN Pagi) serta Hadhari dan Hazwan (H&H Petang ZAYAN).

Untuk maklumat lanjut, layari zayan.syok.my atau ikuti platform media sosial ZAYAN.

 
Enter security code:
 Security code